Custard met rood fruit

Custard met rood fruit

Recept afdrukken
Gang Nagerecht
Trefwoord Toetjes

Ingrediënten

  • 65 g Koopmans custard
  • 1 l melk
  • 65 g suiker
  • rood fruit

Instructies

  • Meng 65 g suiker met 65 g custardpoeder.
  • Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suikermengsel.
  • Verwarm de resterende melk.
  • Voeg het custardmengsel al roerende toe aan de hete melk.
  • Breng het geheel al roerende aan de kook.
  • Laat het nog ca. 3 minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.
  • Spoel een puddingvorm om met koud water.
  • Giet de pudding in de vorm.
  • Laat de pudding ca. 3 uur afkoelen.
  • Stort de pudding op een plat bord.
  • Garneer de pudding eventueel met slagroom of verse vruchten.

Reacties

2 reacties op “Custard met rood fruit”

Laat een antwoord achter aan Marijepronk_ Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept