
Mexicaanse quiche
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 2 blikken chili bonen
- 1 blik mais
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 blik ananas
- 1 theelepel komijnzaad
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel picadillo
- 150 ml melk
- 3 eieren
- 200 g geraspte cheddar kaas
- 5 bladerdeeg bladen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Ontdooi de bladerdeeg en vet de bakvorm in.
- Snij de ui en paprika fijn.
- Bak de kip of het gehakt en kruid met het komijnzaad, de chili poeder en de picadillo.
- Voeg de ui en de paprika toe en bak 5 minuten goed door.
- Laat de mais, bonen en ananas uitlekken en voeg samen met de gepelde tomaten toe aan het mengsel.
- Meng ondertussen de melk, eieren en kaas goed door.
- Bedek de bakvorm met het bladerdeeg.
- Doe het kip/gehakt mengsel in de bakvorm en verdeel het melk mengsel hierover heen.
- Bak voor 35 minuten in de oven.
Geef een reactie