Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Mexicaanse quiche
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
35
minuten
min
Totale tijd
50
minuten
min
Ingrediƫnten
1
rode paprika
1
ui
2
blikken
chili bonen
1
blik
mais
1
blik
gepelde tomaten
1
blik
ananas
1
theelepel
komijnzaad
1
theelepel
chilipoeder
1
theelepel
picadillo
150
ml
melk
3
eieren
200
g
geraspte cheddar kaas
5
bladerdeeg bladen
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Ontdooi de bladerdeeg en vet de bakvorm in.
Snij de ui en paprika fijn.
Bak de kip of het gehakt en kruid met het komijnzaad, de chili poeder en de picadillo.
Voeg de ui en de paprika toe en bak 5 minuten goed door.
Laat de mais, bonen en ananas uitlekken en voeg samen met de gepelde tomaten toe aan het mengsel.
Meng ondertussen de melk, eieren en kaas goed door.
Bedek de bakvorm met het bladerdeeg.
Doe het kip/gehakt mengsel in de bakvorm en verdeel het melk mengsel hierover heen.
Bak voor 35 minuten in de oven.