Ga terug

Mexicaanse quiche

Voorbereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd35 minuten
Totale tijd50 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 blikken chili bonen
  • 1 blik mais
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 blik ananas
  • 1 theelepel komijnzaad
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel picadillo
  • 150 ml melk
  • 3 eieren
  • 200 g geraspte cheddar kaas
  • 5 bladerdeeg bladen

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Ontdooi de bladerdeeg en vet de bakvorm in.
  • Snij de ui en paprika fijn.
  • Bak de kip of het gehakt en kruid met het komijnzaad, de chili poeder en de picadillo.
  • Voeg de ui en de paprika toe en bak 5 minuten goed door.
  • Laat de mais, bonen en ananas uitlekken en voeg samen met de gepelde tomaten toe aan het mengsel.
  • Meng ondertussen de melk, eieren en kaas goed door.
  • Bedek de bakvorm met het bladerdeeg.
  • Doe het kip/gehakt mengsel in de bakvorm en verdeel het melk mengsel hierover heen.
  • Bak voor 35 minuten in de oven.